Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Dr. Sebi

Een Natuurgenezer die wereldberoemd was en gespecialiseerd in plantkunde, pathologie en biochemie was Dr. Sebi.
Dr. Sebi werd op 26 November 1933 geboren als Alfredo Darrington Bowman in Honduras en besloot om geïnspireerd door zijn grootmoeder “Mama Hay” en de schoonheid van de natuur Natuurgenezer te worden.
Sebi is een autodidactische man, zijn grootmoeder leerde Sebi de kunst van het helen met behulp van de natuur waarbij ze gebruik maken van planten die daarin zijn te vinden. Sebi kwam naar de Verenigde Staten en werd ziek. Hij kreeg astma, diabetes, obesitas en werd impotent. Na onsuccesvolle behandelingen bij conventionele dokters en traditionele Westerse medicatie kwam Sebi in Mexico in contact met een kruidenspecialist die hem met groot succes van al zijn kwalen afhielp.
Geïnspireerd door zijn persoonlijke genezingservaring , de kennis die hij opdeed en de kennis van zijn grootmoeder begon hij de verbindingen te delen met anderen.
Hij heeft kruiden bestudeerd in Noord, Midden en Zuid Amerika, Afrika en de Caraïben en een unieke methode ontwikkeld voor het genezen van het menselijk lichaam met kruiden die stevig geworteld is in meer dan 30 jaren lange praktijkervaring.
Het is een gespecialiseerd alkalisch dieet en bedoeld om het lichaam te voorzien van alkaliserende voedingsmiddelen die geen slijm in het lichaam veroorzaken. Dr.Sebi geloofde in 6 fundamentele voedselgroepen:
•Levend
•Rauw
•Dood
•Hybride
•Genetisch gemodificeerd
•Drugs
Hij raad alleen een dieet van levend en rauw aan omdat levend voedsel elektrisch is en dit zorgt dat het lichaam alkalisch blijft en in een alkalisch milieu kan ziekte niet makkelijk ontstaan.
Omdat Sebi geen officiële papieren had werd hij door de gevestigde orde beschouwd als een kwakzalver. Hij werd zelfs vervolgd voor het uitoefenen van een praktijk zonder licentie en voor het gerecht gedaagd. Maar ze moesten hem vrijlaten omdat de bewijzen tegen hem door vele getuigen teniet werden gedaan.
In mei 2016 is Sebi gearresteerd omdat hij samen met een vriend 3.6000 dollar bij zich had. Hij werd beschuldigd van witwassen van geld.
Zijn arrestatie en dood (longontsteking) in de gevangenis is zeer omstreden.