Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Dr. Shiva

Dr. Shiva Ayyadurai is wetenschapper, uitvinder, leraar (doorgeven van informatie op hoog niveau), en een ware Vechter… voor Waarheid, Vrijheid en Gezondheid.
Dr. Shiva is de uitvinder van E-Mail, en heeft het ook deze naam gegeven. Op 14 jarige leeftijd heeft hij e-mail uitgevonden en hier genoeg bewijs van, en al wordt het tegendeel en zelfs valse aantijgingen door bepaalde mensen beweerd, heeft Dr. Shiva de rechtzaak gewonnen, en een behoorlijk bedrag aan schadevergoeding uitgekeerd gekregen. (InventorofEmail.com / WhoInventedEmail.com )
Hij heeft 4 masters in MIT (Massachusetts Institute of Technology – Technische Universiteit in Cambridge, Massachusetts.
Dr. Shiva is een fulbright geleerde en ondernemer. Hij startte 7 succesvolle hi-tech bedrijven, zoals Echomail, CytoSolve, SystemsHealth, Center for Intergrative Systems
( that is the home of Innovation Corps and C.L.E.A.N R.A.W certifications ) en heeft diverse boeken geschreven ( o.a Your Body Your System: How to achieve Optimal Health for the Unique You…)
Hij is momenteel de oprichter en CEO van CytoSolve.Inc, waar hij zich o.a bezig houdt met de genezing van ernstige ziektes van alvleesklierkanker tot alzheimer.
Zijn hele leven draagt hij op aan natuurlijke geneeskunde en gezondheid.
Op zijn website deelt hij talrijke video’s met geweldige informatie ( shiva4senate.com- kopje TruthFreedomHealth).
Omdat Dr. Shiva zijn eigen geld verdient en onafhankelijk is van Big Pharma, durft en kan hij zeggen wat hij wilt en dit staat natuurlijk heel veel mensen tegen! Hij ontmaskert het gevaar van The Not So Obvious Establishment. Dit is ook de reden voor zijn Shiva for Senate Movement. Alleen van Bottoms Up kan er iets veranderen!