Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Li Geerlings

Ik was 7 toen mijn psoriasis aan de opervlakte van mijn huid verscheen. En in mijn tiener jaren veranderde er veel. Net zoals bij iedereen denk ik. Achteraf gezien was ik heel onzeker. Door mijn psoriasis lette ik er veel op hoe ik eruit zag. Bezig met verbergen. Wat je ook doet met je leven je huid gaat met je mee. Je wordt steeds geconfronteerd met de reactie van anderen op je uiterlijk. Door mijn huidaandoening heb ik geleerd dat de uitdagingen in het leven – je de kans geven om te groeien en ik heb geleerd om mensen te bewonderen die buiten hun comfort zone durven stappen. Ik had liever geen psoriasis gehad, maar ik denk wel dat het me sterker heeft gemaakt.

Het heeft me ook de diepte in laten gaan – een zoektocht naar mijn ware zelf. Mijn psoriasis is ontstaan door emotionele stagnatie & stress. Deze werden bij mij veroorzaakt door mijn gezinssituatie, de spanning thuis. Als overgevoelig kind kon ik de spanning gewoon niet goed verwerken en ging onbewust de emoties zoals angst, verdriet, je zorgen maken en boosheid opslaan in mijn lichaam.

Rond mijn 29ste jaar ben ik Chinese Geneeskunde gaan studeren aan de Qing Bai Academy in Amsterdam. Tijdens deze studie leerde ik dat ziekte een verstoring is van het energetische evenwicht van de mens.
Het evenwicht tussen yang en yin bepaalt onze gezondheid en ons welbevinden. Die balans ligt voor iedereen ergens anders; sommige mensen zijn van nature meer yang, anderen meer yin. Een verstoord evenwicht geeft klachten, net zolang tot weer een evenwicht is bereikt. De Chinese Geneeskunde heeft me veel inzichten gegeven in hoe het lichaam werkt..

Door de TCM ben ik me ook steeds dieper gaan verdiepen in voeding & kruiden. Ik ben me zelf op elk niveau gaan cleanen: darmen, nieren, parasieten en de lever.

Door ‘t verwerken, helen en loslaten van vastzittende emoties en oud zeer en door de intense cleanings en 100% plantaardig dieet is mijn psoriasis bijna helemaal verdwenen.

Ik zie mijn psoriasis nu als een ‘Gift’.. mijn huid is mijn weerspiegeling van mijn binnenste.

Siomara en ik delen onze passies voor prachtige mozaïekkunst, voeding als medicijn en andere mensen inspireren met ons verhaal. Dat doen we door het geven van workshops maar ook door het schrijven van inspirerende blogs.