Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Workshop Recepten als medicijn

Ontdek de heilzame aspecten van voeding en traditionele kruiden om je levenskracht te ondersteunen en versterken.

Het is moeilijk om je eetpatroon te veranderen als je niet weet hoe. Hoe maak ik iets smaakvol klaar wat ook nog supergezond is, in de workshop recepten als medicijn leer je heerlijke medicinale recepten maken. Bijna alle bestaande recepten zijn niet interessant voor mensen die voeding als medicijn willen gebruiken voor het verkrijgen van een goede gezondheid. Volwaardige voeding met voldoende voedingsstoffen stimuleert de natuurlijke gave van je lichaam om gezondheidsproblemen te voorkomen of te herstellen. Aroma’s in kruiden en specerijen kunnen alle mogelijke lichaamsfuncties bevorderen. Ze worden door onze inwendige organen geabsorbeerd, komen in de bloedbaan, voeden het bloed, circuleren door het hele lichaam, versterken de afweer, zorgen voor een betere doorstroming, voeren vocht, slijm en afvalstoffen af en versterken en verstevigen op deze manier de weefsels.

Voor het verkrijgen van een blijvende goede gezondheid en vitaliteit is het noodzakelijk om elke dag de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, dus waarom zouden we hier niet zo goed mogelijk gebruik van maken als we ons dagelijks eten tot ons nemen. Optimale voeding is het medicijn van de toekomst vandaar dat we de workshop recepten als medicijn geven!

Deze workshop is voor iedereen die zich wilt verdiepen in het zelf bereiden van medicinaal eten. Om gezondheidsredenen, preventief of gewoon nieuwsgierig is naar nieuwe smaken en recepten. In deze workshop ligt de focus op het maken van simpele maar lekkere en voedzame geneeskrachtige gerechten. Elk ingrediënt in onze recepten bevat een geneeskrachtige werking, die bijvoorbeeld de spijsvertering stimuleren, het lichaam reinigen en ontgiften, en het algeheel welzijn bevorderen. We werken o.a met kruiden die zware metalen binden, specerijen die het lichaam kunnen verwarmen of juist verkoelen en leren je de magische werking van verschillende kruiden voor de spijsvertering, hart- en bloedvaten, het ademhalingsstelsel, het zenuwstelsel, voor de geslachtsdelen en urinewegen, de interne secretie en de huid. Het eten van voeding tegen ziekte is een prachtige aanvulling op je bestaande voedingspatroon, niet alleen eten wat lekker is, maar eten wat lekker is en ook nog impact heeft op het ondersteunen van belangrijke organen.

Duur: 11.00 – 16.00
Locatie: Jacob van lennepkade 151
Prijs: €98,- inclusief pdf receptenboek

Workshop Voeding als Medicijn
Workshop Lunch & Learn