Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

RawArtAcademy
Average rating:  
 5 reviews

6 December 2022

Onlangs heb ik bij Sio en Li de witch`s brew laten mengen op mijn verzoek met nadruk op extra toevoeging van `paddenstoelentrio`.
Inmiddels geniet ik bijna dagelijks in deze koude dagen na bijvoorbeeld een lange tocht door moeder natuur van deze drank.
Zelf vermeng ik met haver/of amandelmelk en voeg nog 3 of 4 kruidnageltjes toe en wat verse stukjes gember. Vervolgens laat ik dit zachtjes pruttelen gedurende 5 minuutjes.
Resultaat: een zalige zalving voor ziel en darmflora:de bron !

Lieve Sio en Li, jullie zijn een schot in de zieleroos!

Dank en alle liefs,

Regina

 by Nance Willemse

Met een stel vrouwen heb ik bij Siomara en Li een workshop gevolgd. Wat ik leerde: met kleine veranderingen eet je gezond en voedzaam. Verder werd ik zo enthousiast gemaakt dat ik allerlei kruiden kocht (van sommige had ik nog nooit gehoord) die ik in de gerechten die ik maakte strooide. Ik leerde vooral dat gezond eten niet saai hoeft te zijn en zeker simpel kan zijn om te maken. Iedere week (10 weken lang) waren de rituelen hetzelfde. Ik kwam moe en hongerig uit mijn werk en kon bij Siomara en Li gelijk aanschuiven aan een uitnodigend, gedekte tafel. Al genietend van het eten vertelde Siomara welke ingrediënten allemaal gebruikt waren en waarom. Na het eten kregen we een PPP met wetenswaardigheden over het eten wat ik net lekker naar binnen had gewerkt. Daarna demonstreerde Li hoe makkelijk alles gesneden, gestoomd of gepureerd kon worden. een kind kon de was doen...Ik heb nog nooit 2 vrouwen met zoveel respect over eten horen praten, met zoveel zorg eten zien klaar maken en met zoveel passie en gedrevenheid over gezond en bewust eten horen spreken. een bijzondere ervaring waar ik oprecht dankbaar vandaan kwam.

 by Mirjam Bonne

Toen ik de kans kreeg om mee te mogen doen met de training “ Voeding, vitaliteit en gezondheid” van Sio en Li was ik meteen erg enthousiast.
De kans om in 10 avonden meer over gezonde voeding te weten te komen, de helende aspecten hiervan nog meer toe te passen in mijn dagelijks leven sprak mij zeer aan.Elke les startte om 17.30 met een voorproef van de recepten die we die avond zouden bespreken. Eerst samen eten en dan uitgebreid de helende werking ervan bespreken, en hoe te bereiden. Elke week was iedereen benieuwd wat er weer voor heerlijks op het menu stond.
Buiten het feit dat we heerlijke gezonde gerechten leerden maken en bewustwording over wat voeding doet voor je gezondheid gaven de bijeenkomsten ook ruimte voor een enorme verbinding tussen de deelnemende vrouwen. Niemand kende elkaar maar in deze hartverwarmende setting was er ruimte voor het delen van verhalen van eenieder. Ik ging altijd blij, opgeladen, met nieuwe recepten en inspiratie naar huis.

Na afloop van de training kregen we een prachtig E- book met alle recepten, uitleg en achtergrond informatie mee naar huis. Ik heb het uitgeprint en kijk er met grote regelmaat in. Dank lieve Si en Li voor deze verrijkende training, op vele vlakken ❤️
Liefs Mirjam

 by Rachel Jaspers

Feedback training voeding, vitaliteit en gezondheid

De training bestond uit 10 bijeenkomsten. Als voorproefje, waarom voor bepaalde groente, kruiden en specerijen werd gekozen, begonnen we iedere les met het nuttigen van een gezamelijke maaltijd aan beeldig gedekte lange tafels. Daarna kregen we een presentatie met achtergronden van de recepten. Veel geleerd bij Siomara en Li! Over het gebruik van kruiden en hun medicinale werking. Achtergrond kennis opdoen en hun werking op het menselijk lichaam. Kennis nemen van nieuwe soorten groente, trucjes om lekkere pesto te maken en goddelijke gezonde smoothies. Tot nu toe neem ik er iedere dag 1 om aan mijn taks te komen. Jullie leerden ons om optimaal gebruik te maken van de blender en in een handomdraai mooie soepen, sauzen en sappen te maken. Verder was het ontzettend interessant en leerzaam om voedselbereiding eens op een heel andere manier te ervaren. ook leerden we een omelet op de vega manier: niet van echt te onderscheiden! Jullie aanpak is leuk en niet te dogmatisch: jullie geven kennis door en laten het aan de deelnemer om er verder iets mee te doen. Wel geven jullie interessante leads om eens verder te gaan zoeken op Internet. Ik heb veel plezier beleefd met de enthousiaste groep! De training is een aanrader voor iedereen die een stapje verder wil gaan met bewuste voeding en meer wilt weten over de medicinale achtergronden van voeding. Of voor mensen die gewoonweg houden van gezond eten en inspiratie willen opdoen. De recepten die we per week meekregen maak ik nog geregeld en het E-book wat we na afloop toegestuurd kregen zag er fantastisch uit!

Dank jullie wel Siomara en Li! Ga zo door!

 by Ingrid

"Gezond en verantwoord eten is wat ik nastreef. Deze workshops waar ik aan deel mocht nemen door de gemeente Amsterdam heeft mij geleerd dat je niet lang in de keuken hoeft te staan. De docenten li en Siomara hebben op professionele wijze hun kennis en kunde met ons gedeeld. Gebruik van kruiden en de geneeskrachtige werking bij de bereiding van de gerechten was een eye-opener voor mij. Daarnaast mochten wij de gerechten proeven. De combinatie theorie, bereiding van de gerechten en het nuttigen daarvan in gezelschap van gelijkgestemden heb ik als zeer prettig ervaren.
Echt een aanrader voor een ieder die geïnteresseerd is in medicinale voeding en lekker eten."