Ma-Vr 09.00 - 21.00 06-29284268

Workshop Voeding als medicijn

Voorkomen én genezen met voeding – workshop voeding als medicijn

Als je last hebt van vermoeidheid, neerslachtigheid, de overgang, algehele malaise, terugkerende (schimmel)infecties, ontstekingen, kwaaltjes en klachten is de eerste stap op weg naar herstel je eetgewoonten onder de loep nemen. Voeding heeft zeker een genezend en herstellend vermogen en is de basis van een goede gezondheid.

Anders eten vereist naast kennis ook vaardigheden. Als je bewuster en gezonder wilt gaan eten, waar begin je?

Er is voeding die sterk anti-viraal en sterk anti-bacterieel is. Voeding die het immuunsysteem kan versterken en herstellen, voeding die de zware metalen helpt verwijderen en de organen reinigt, en een van de belangrijkste gezondheidseffecten die je kunt bereiken met voeding is het afremmen van ontsteking. Je gebruikt je voeding dan als medicijn. Slim gekozen voeding kan dus je gezondheid bevorderen en ziekten voorkomen. Je dagelijkse voedingskeuzen kunnen echt het verschil maken, want voeding met de juiste voedingsstoffen zijn een van de belangrijkste factoren voor een gezond lichaam. Gelukkig is er steeds meer bewustwording dat ‘voeding’ ook tegen je kan werken en je gezondheid kan schaden. Een zwakke gezondheid heeft vaak te maken met een gemis aan essentiële voedingstoffen. Je kan in veel gevallen medicatie vermijden door je voeding bewust te kiezen.

Hoe weet je of je genoeg voedingstoffen op een dag binnenkrijgt. Of hoe je dit verantwoord kunt aanvullen. Het wordt makkelijker als je weet welke voeding bomvol voedingstoffen zitten. Welke kruiden en eetbare wilde planten de hoogste doseringen ijzer, chlorofyl, mineralen, vitaminen etc.. bezitten. Als je weet wat iets toevoegt aan je gezondheid ga je het waarschijnlijk eerder eten. Als je lichaam en geest datgene geeft wat het nodig heeft, zal het herstellend vermogen zijn werk doen. Onze gezondheid hebben we dus voor een groot deel in eigen hand.

Als je geïnteresseerd bent in optimale gezondheid, weten wat je eet en wat je weglaat, informatie over de meest geneeskrachtige voeding op aarde, wat veroorzaakt ontsteking, wat zijn natuurlijke ontstekingsremmers (die je immuunsysteem niet verzwakken), wat zijn verantwoorde manieren om te ontgiften, en hoe je de beste versie van je zelf wordt, dan is onze workshop voeding als medicijn een heel mooi cadeau aan jezelf.

Duur: 11.00 – 17.00
Locatie: Jacob van Lennepkade 151
Prijs: €125,- inclusief uitgebreide lunch & receptenboek

Workshop Recepten als Medicijn
Workshop Lunch & Learn